Dag 6 31 jan Phi phi - Krabi - Trang - Koh Mook

Tog farjan fran phi phi vid 9, vid 11 var vi framme i Krabi dar vi satte oss i en minibuss. Vi akte ivag mot Trang, chaufforen korde som en dare. Gasa, bromsa, svanga, tuta!!!
Ca 2 timmar tog det innan vi slapptes av i byn Trang dar vi sag ca 0 andra turister. Vi kande oss lite vilsna. Vi tog en tuk-tuk till en resegrej, hans sista resa till Koh mook hade gatt for dagen, sa det var bara att hoppa upp pa tuk-tuken igen. Vi blev skjutsade till en minibuss och tillsammans med massa andra infodingar akte vi ivag mot hamnen. Det var en skumpig tur. Vi trodde aldrig vi skulle komma fram hela och valbehallna, men helt plotsligt var vi i hamnen. Vi hade san tur, en svensk familj var precis pa vag att aka med en long tail boat ut till Koh Mook sa det var bara till att hoppa pa. Mitt ute i havet small det till, motorn i baten gick sonder...vi fick sitta i ca 40 minuter och guppa runt innan en annan bat kom och hamtade oss for att kora oss till ratt island. Det visade sig ocksa att var chauffor varit pa vag till fel o sa vi fick aka tillbaka en bit.
Val framme sa tog vi in paforsta basta hotell, Charlie beach resort. Vi tog ett snabbdopp i poolen och at sedan varsin pizza, klockan var var typ 17 och vid det laget var vi svinhungriga efter att bara atit frukost klockan 9 pa phi phi...
Vi gick till var bungalow och somnade gott innanfor vart myggnat redan klockan 20:30.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback